ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИ ФАКУЛТЕТ
УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ


 

Распоред предмета по семестрима за студијски програм  Биохемијско инжењерство и биотехнологија другог нивоа студија Изборно подручје - Биохемијско инжењерствo

  Ш Назив предмета  Статус предмета   Остали часови ЕСПБ
Часови активне наставе
П В ДОН
1 МЗМ1 Математичка обрада експерименталних података ТМ 2 2 0   5
2 МБИБ01 Одабрана поглавља хемије природних органских једињења НС 2 0 0   4
3 МБИБ02 Одабрана поглавља биохемијског инжењерства НС 2 1 1   4
4 МЗФ1 Феномени преноса НС 2 2 0   5
5 14МБИП01 Микробиологија и микробиолошка аналитика хране СА 2 0 2   4
6 14МБИП02 Хемија хране НС 3 0 1   5
7 МБИП03 Аналитика прехрамбених производа СА 1 0 3   4
8 14МБИБ3  Фармацеутска биотехнологија СА 2 0,4 1 ,6   4
9 14МБИБ4  Издвајање и пречишћавање биотехнолошких производа СА 1 2 0   4
10 14МБИБ5  Метаболичко и генетичко инжењерство СА 2 0,3 0,7   4
11 14МЕИП  Енергетска интеграција процеса НС 2 1 0   4
12 14MEБ Електрохемијски биосензори НС 2 0 1   4
13 14МОБТ Одабране биоаналитичке технике СА 1 0 2   4
14 14МБИБ11 Биогорива СА 2 0 2   4
15 14МБИБ12 Молекуларна дијагностика НС 1 1 1   4
16 14MБИБ13 Пројектовање процеса у биохемијском и фармацеутском инжењерству СА 2 3 0   5
17 14МБИП2 Технологија угљених хидрата СА 2 0 1   3
18 МБИП3 Технологија ферментисаних млечних производа СА 2 0 1   3
19 МБИП4 Технологија уља и масти СА 2 0 1   3
20 14МБИП7 Технологија пива СА 2 1 0   3
21 14MБИП8 Процеси и опрема у прехрамбеној индустрији СА 1 1 1   3
22 14МБИП9 Технологија паковања хране СА 2 0 1   3
23 14MБИП10 Безбедност хране СА 1 2 0   3
24 14МБИП11 Примена ензима у прехрамбеној технологији СА 1,5 0 1,5   3
25 14MБИБ5 Метаболичко и генетичко инжењерство СА 2 0,3 0,7   4